برای اکثر ما اتفاق افتاده است که وقتی پس از مدتی برای خوردن میوه درب یخچال را باز میکنیم، با میوههایی کپکزده مواجه میشویم که دیگر قابل استفاده نیستند. از طرف دیگر بسیاری از میوهها با اتمام فصل برداشت آنها، دیگر در بازار وجود ندارند و فقط میتوان آنها را در فصل بهخصوصی خریداری و مصرف کرد.
به همین دلیل از گذشته تاکنون راهکارهایی برای نگهداری طولانیمدت میوهها ایجاد شده است که کاربردیترین آنها خشک کردن میوه است. برای دانستن اینکه چه میوه هایی را میتوان خشک کرد، ابتدا بهتر است بدانید که خشک کردن میوهها ضمن افزایش مدت نگهداری آنها، مواد مغذی و ویتامینهای موجود در آن را حفظ میکند اما باید در هنگام خشک کردن آن به نکاتی توجه کنید تا رنگ، شکل ظاهری و مزه آن دچار تغییرات زیادی نشوند.
امروزه میوههای خشک شده هم بهصورت صنعتی و هم بهطور طبیعی تولید میشوند. در انتخاب نوع میوه برای خشک کردن، محدودیتی وجود ندارد؛ اما بهتر است که میوههای سالم و آبدار مورد استفاده قرار بگیرند تا پس از خشک شدن مزه آنها خیلی تغییر نکند. بدین ترتیب آشنایی با خواص میوهها و شیوه نگهداری هر یک، میتواند به شما در انتخاب اینکه چه میوه هایی را میتوان خشک کرد کمک کند.
انواع میوه های خشک تابستانی
میوههای تابستانی طرفداران بسیاری دارند و سرشار از ویتامینها و مواد مغذی هستند. به همین دلیل بسیاری از افراد تمایل دارند تا با نگهداری میوههای تابستانی بتوانند آنها را در سایر فصلها نیز مصرف کنند؛ بدین ترتیب بسیار مهم است بدانیم که کدام میوههای تابستانی برای خشک کردن مناسباند و هر یک چه فوایدی دارند.
دوره میوه خشک از صفر تا صد
با حداقل 6 میلیون تومان کسب و کار پرسود میوه خشک خودتان را راه اندازی کنید . درآمد خودتان هر چه سریع تر شروع کنید
1. زردآلو
در میان میوههای بهاری و تابستانی، زردآلو میوهای شیرین و سرشار از مواد مغذی است. برای خشک کردن این میوه سعی کنید زردآلوهای سفت و سالم را جدا کنید؛ آنها را بشویید و پس از نصف کردن و جداسازی هسته، فرایند خشک کردن را آغاز کنید. البته معمولاً زردآلو را کاملاً خشک نمیکنند تا هنگام خوردن آن بافتی نرم داشته باشد و جویدن را با مشکل روبهرو نکند.
بنابراین، اگر میخواهید بدانید که چه میوه هایی را میتوان خشک کرد، زردآلو یکی از بهترین گزینههاست. این میوه حتی پس از خشک شدن دارای پتاسیم، فیبر و مواد آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
2. هلو
هلو دارای بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. این ویتامین نقش مهمی در سلامت پوست و مو، محافظت از چشمها و داشتن دندانها و استخوانهای قوی دارد. هلوی خشک شده طعمی شیرین و مشابه هلوی تازه دارد و میتوان از آن بهعنوان میانوعده یا بخشی از یک دسر خوشمزه استفاده کرد.
بنابراین، اگر تمایل به دانستن اینکه چه میوه هایی را میتوان خشک کرد، دارید مهمترین عامل این است که طعم میوه خشک شده، مانند میوه طبیعی باشد و از این نظر هلو انتخاب بسیار خوبی در مقایسه با سایر میوهها است. هلوی خشک شده را میتوان تا ۶ ماه در ظروف پلاستیکی دربسته نگهداری کرد. با روش این میوه تابستانی حتی در زمستان هم در دسترس است.
3. توت فرنگی
اگر به میوههای خشک شده علاقهمند هستید و میخواهید بدانید که چه میوه هایی را میتوان خشک کرد، اما تاکنون این کار را امتحان نکردهاید، میوه توت فرنگی برای شروع مناسب است. این میوه بهآسانی خشک میشود و نتیجه کار هم بسیار خوشمزه است.
توت فرنگی خشکشده نهتنها برای میانوعده بهعنوان چیپس میوه عالی است، بلکه میتوان از پودر آن در بسیاری از بخشهای آشپزی هم استفاده شوند. توت فرنگی در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. این میوه علاوه بر داشتن ظاهری زیبا حاوی کلسیم، منیزیم ویتامین C و K نیز هست که میتواند به افزایش حافظه و سلامت پوست کمک کند.
انواع میوه خشک زمستانی
در اغلب اوقات وقتی از کسی میپرسید که چه میوه هایی را میتوان خشک کرد، لیستی از میوههای تابستانی را به شما معرفی میکند. با این وجود همانطور که میتوان میوههای تابستانی را خشک کرد، میوههای زمستانی نیز میتوانند بهطور خشکشده نگهداری شوند.
1. پرتقال و نارنگی
برخی از میوهها نظیر پرتقال و نارنگی علاوه بر طعم خوبی که دارند، دارای خواص درمانی نیز هستند. به همین دلیل اغلب افراد دوست دارند که در تمامی فصول سال به این میوهها دسترسی داشته باشند.
بنابراین، یک سؤال رایج برای کسانی که میخواهند میوه خشک کنند این است که چه میوه هایی را میتوان خشک کرد و آیا نارنگی رو میشه خشک کرد؟ در پاسخ باید گفت بله نارنگی و پرتقال را نیز مانند سایر میوهها میتوان خشک کرد.
نکتهای که شاید بسیاری از افراد درباره طعم این میوهها پس از خشک شدن بیان میکنند این است که علیرغم رایحه بسیار دلپذیری که از این میوهها تولید میشود، طعم تلخی به مزه آنها اضافه خواهد شد. با این حال، کسانی که پرتقال خشک را مصرف میکنند از این طعم تلخ شکایتی ندارند. این افراد بیان میکنند که این طعم در ترکیب با طعم ترش پرتقال رضایتبخش است.
2. موز
خشک کردن موز یک راه عالی برای حفظ طعم و مواد مغذی آن است؛ اما اگر بهدرستی خشک نشوند رنگ آن عوض شده و قهوهای میشود. بنابراین، علاوه بر دانستن اینکه چه میوه هایی را میتوان خشک کرد باید روش خشک کردن هر میوه را بهدرستی انجام دهید تا نتیجه کار مطلوب باشد.
شما میتوانید قبل از آمادهسازی برشها با استفاده از مقدار کمی آب لیمو از قهوهای شدن موز در هنگام خشک شدن جلوگیری کنید. موز خشک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مانند پتاسیم و منگنز است. همگی این مواد برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند و سبب بهبود سلامت پوست و استخوانها میشوند.
3. آناناس
طعم آناناس خشک، شیرین و لذیذ است و همه آن را دوست دارند. بهعلاوه آناناس خشک یک میانوعده غنی از آنزیمها و فیبر غذایی و آنتیاکسیدانها است که میشود از آن در غذاها و دسرها نیز استفاده کرد. همچنین آناناس خشک، منبع خوبی از کلسیم، پتاسیم، منگنز، ویتامینهای B، C و A و فلوراید است که میتوانند برای پیشگیری از سرطان مفید باشد.
پس از دانستن اینکه چه میوه هایی را میتوان خشک کرد میتوانید با خرید این میوهها و بهرهگیری از دوره آموزشی میوه خشک ، بهترین میوهها را به بهترین شکل برای مصرف شخصی و یا حتی برای فروش و کسب درآمد خشک نمایید.
دوره میوه خشک از صفر تا صد
با حداقل 6 میلیون تومان کسب و کار پرسود میوه خشک خودتان را راه اندازی کنید . درآمد خودتان هر چه سریع تر شروع کنید