چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه

میوه‌ خشک تنقلاتی بسیار ارزشمند از نظر غذایی و سرشار از ویتامین است که جایگزین خوبی برای میوه‌های تازه‌ای است که به آنها دسترسی نداریم. از طرف دیگر خشک کردن میوه‌ها به ما کمک می‌کند تا آنها را برای مدت طولانی نگهداری کنیم و از کپک زدن و فاسد شدنشان جلوگیری کنیم. میوه خشک در اعیاد، مهمانی‌ها و مسافرت‌ها بسیار پرطرفدار است

زیرا این خوراکی هم خوشمزه و هم سالم است و فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند و حمل راحتی هم دارد. برخلاف تصور عموم افراد که خشک‌ کردن میوه‌ بسیار ساده است و برای تمامی میوه‌ها به یک‌ شکل است، روش‌های مختلفی برای خشک‌ کردن میوه‌ها در خانه مثل خشک‌ کردن روی شوفاژ، در فر و زیر نور آفتاب وجود دارد.

این روش‌ها برای هر میوه متفاوت است. برخی از میوه‌ها مانند موز که سرشار از نشاسته است به هنگام خشک ‌کردن سیاه می‌شوند. حال این سؤال پیش می‌آید که چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه ؟

چرا میوه‌ها سیاه می‌شوند؟

باید بدانید که میوه‌ای نظیر موز سرشار از پتاسیم و میوه‌هایی مثل سیب و گلابی سرشار از آهن هستند. هنگامی که آهن موجود‌ در میوه‌ها با اکسیژن واکنش نشان می‌دهد، باعث می‌شود میوه‌ها تغییر رنگ دهند. همچنین برخی از میوه‌ها آنزیمی دارند که پس از برش، با هوا واکنش می‌دهند و سبب سیاهی آنها می‌شود.

سیاه ‌شدن میوه‌ها باعث می‌شود ظاهر ناخوشایندی بگیرند و برای کسانی که قصد خشک‌ کردن میوه در خانه و فروش آنها را دارند مشکل ایجاد می‌کند. برای همین پاسخ به سؤال چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه برای ما اهمیت بالایی پیدا کرده است.

اگر از دستگاه میوه خشک‌ کن استفاده می‌کنید؛ اطمینان حاصل کنید که دستگاه شما، سنسور خروج رطوبت را دارد؛ ولی اگر از روش سنتی استفاده می‌کنید، توجه کنید که میوه را در سایه قرار ندهید. برای حل این مشکل که چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه، باید گفت که بهتر است درون بسته‌بندی میوه، از گاز نیتروژن پر شود. همچنین پودری به نام متابی سولفیت سدیم وجود دارد که به‌صورت صنعتی استفاده می‌شود و از سیاه ‌شدن میوه جلوگیری می‌کند.

چرا میوه ها سیاه می شوند

طرز تهیه میوه خشک بدون سیاه‌ شدن

برای آنکه بدانیم چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه، ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که علت اصلی تغییر رنگ، اکسیژن است. بنابراین، برای جلوگیری از سیاه ‌شدن میوه به‌ و سایر میوه‌های مشابه در هنگام خشک‌ کردن، بهتر است که این فرایند با سرعت انجام شود تا میوه‌ها کمتر در معرض اکسیژن قرار گیرند و سیاه نشوند.

با استفاده از دستگاه خشک ‌کن می‌توان این کار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام داد. دستگاه‌های خشک ‌کن در دو نوع صنعتی و خانگی وجود داند. اگر قصد خشک ‌کردن میوه ‌در خانه بدون سیاه ‌شدن را دارید، از نوع خانگی خشک‌ کن استفاده کنید. برای انجام این کار به میوه‌ها آب ‌لیمو اضافه کنید؛ سپس آنها را در دستگاه، با حرارت ۵۷ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا خشک شوند.

درصورتی‌که از روش‌های سنتی استفاده می‌کنید نیز بهتر است از محلول آب‌ لیمو یا آب آناناس استفاده نمایید. آب آناناس کمی مزه شیرین به میوه‌ها می‌بخشد و ممکن است تا حدودی طعم آنها را تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل توصیه می‌شود برای میوه‌های شیرین از آب آناناس و برای میوه‌های ترش از آب‌ لیمو استفاده کنید.

دوره میوه خشک

دوره میوه خشک از صفر تا صد

با حداقل 6 میلیون تومان کسب و کار پرسود میوه خشک خودتان را راه اندازی کنید . درآمد خودتان هر چه سریع تر شروع کنید

1.   خشک ‌کردن موز بدون سیاه‌ شدن

همان‌طور که گفتیم، موز ازجمله میوه‌هایی است که به علت پتاسیمی که دارد دچار تغییر رنگ می‌شود. پاسخ سؤال چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه ؟ آن است که ابتدا یک موز سفت را انتخاب می‌کنیم، آن را به‌خوبی می‌شوییم و سپس آن را با یک چاقوی اره‌ای به قطعات یکسان تقسیم می‌کنیم.

حال برای آنکه موز سیاه نشود آن را با مقداری آب ‌لیمو و آب ترکیب می‌کنیم. این کار از تغییر رنگ موز جلوگیری می‌کند. در صورت تمایل می‌توان در این مرحله چاشنی‌ها و طعم‌دهنده‌هایی نظیر عسل نیز استفاده کرد. سپس قطعات میوه را با فاصله از هم قرار داده و خشک می‌کنیم. روش خشک‌ کردن موز بدون سیاه ‌شدن روشی آسان است و به‌راحتی می‌توان آن را انجام داد.

خشک کردن موز بدون سیاه شدن.

2.   جلوگیری از سیاه ‌شدن توت سفید

توت سفید میوه‌ای خوشمزه است که نوع خشک آن نیز طرفداران بسیاری دارد. برای پاسخ به سؤال چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه به‌خصوص در میوه توت، راه ‌حلی ارائه شده است. برای خشک‌ کردن توت سفید ابتدا آن را بشویید و تمیز کنید. سپس توت‌ها را در سینی بزرگی که پارچه‌ای تمیز بر روی آن گذاشته‌اید، به‌صورت فاصله‌دار بچینید و سینی را در معرض نور آفتاب قرار دهید.

سعی کنید سینی از زمین فاصله داشته باشد تا هوا جریان پیدا کند. توت‌ها باید به مدت ۳ تا ۴ روز زیر نور آفتاب باشند و سپس به سایه منتقل شوند و یک هفته آنجا بمانند تا کامل خشک شوند. این روش خشک ‌شدن مانع از سیاه‌ شدن توت سفید می‌شود.

3.   چگونه سیب را خشک کنیم که سیاه نشود

دانستن پاسخ سؤال چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه به‌خصوص در مورد میوه سیب، بسیار مهم است. برخی افراد اعتقاد دارند که سیب خشک ازجمله میوه‌ خشک‌هایی است که از نوع تازه آن خوشمزه‌تر است. این موضوع سبب شده تا این میوه یکی از محبوب‌ترین میوه خشک‌ها باشد. به همین علت خشک ‌کردن آن بدون تغییر رنگ اهمیت زیادی دارد.

سیب جزو میوه‌هایی است که آهن بالایی دارد و همین آهن است که با اکسیژن هوا واکنش می‌دهد و سبب تغییر رنگ میوه می‌شود. برای‌ آنکه بدانیم جلوگیری از سیاه شدن سیب در زمان خشک کردن باید به نکاتی توجه کنیم.

برای خشک ‌کردن سیب ابتدا آن را بشویید. لک‌های میوه و در صورت تمایل پوست آن را جدا کنید. سیب را خورد کنید و به تکه‌های نازک برش بزنید. در پاسخ به سؤال برای سیاه نشدن سیب، بهترین راه‌ حل استفاده از ترکیب آب‌ لیمو و آب است؛ البته درصورتی‌که طعم شیرین دوست دارید می‌توانید از آب آناناس هم استفاده کنید. ادویه‌هایی مانند دارچین و فلفل شیرین نیز برای طعم‌دهی به سیب مناسب هستند. البته راه ‌حل دیگری که وجود دارد آن است که سیب‌ها را بلافاصله بعد از خورد کردن درون محلول آب‌ نمک قرار دهید تا سیاه نشوند.

چگونه سیب را خشک کنیم که سیاه نشود

برای براق شدن میوه خشک باید چه کنیم؟

ظاهر میوه‌ خشک نقش بسیار مهمی در فروش و درآمدزایی دارد. برای براق شدن میوه خشک می‌توانیم از دستگاه میوه خشک‌ کن استفاده کنیم. همچنین تهیه و استفاده از شهدها به براق شدن میوه‌ها کمک می‌کند.

تهیه شهد کار بسیار آسانی است. برای درست ‌کردن آن کافی است که یک لیوان شکر و دو لیوان آب را درون قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید؛ هنگامی که جوش آمد شکر را هم بزنید تا حل شود. ۵ دقیقه بعد، مقداری لیموترش به آن اضافه کنید. حال شهد شما آماده است و می‌توانید با استفاده‌ از فرچه‌ای میوه‌ها را به آن آغشته کنید. همچنین می‌توانید از ترکیب آب، آب‌ لیمو و عسل برای براق شدن میوه‌ها کمک بگیرید.

امروزه میوه خشک به یکی از محبوب‌ترین تنقلات تبدیل شده است و این کار روش خوبی برای کسب درآمد حتی در داخل خانه نیز می‌باشد. بدین ترتیب یادگیری نکات چطوری میوه خشک کنیم سیاه نشه، بسیار مهم است و به پیشرفت کار شما کمک می‌کند. شما می‌توانید این نکات را در دوره آموزشی میوه خشک بیاموزید تا بتوانید به‌آسانی در منزل میوه‌های‌ خشکی همانند آنچه در بازار موجود است تولید کنید و به کسب درآمد برسید.

دوره میوه خشک

دوره میوه خشک از صفر تا صد

با حداقل 6 میلیون تومان کسب و کار پرسود میوه خشک خودتان را راه اندازی کنید . درآمد خودتان هر چه سریع تر شروع کنید

دردسر راه‌اندازی سایت آموزشی تمام شد

شغل دو تمام امکانات یک سایت آموزشی را در اختیار شما قرار می دهد. با کم ترین زمان و هزینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

محصولات جدید

سلام کانال ایتا ایجاد کردیم تا با شغل های پر سود ایران آشنا شوید

keyboard_arrow_up